Wie ben ik?

Hoi! Superleuk dat je even een kijkje komt nemen op de webpagina van mijn natuurwinkel en praktijk voor orthomoleculaire voedingstherapie voor honden en katten. Hieronder kom je een beetje meer te weten over mij en leg ik uit waarvoor je bij mij terecht kan.

Wie ben ik?

Ik ben Eve en ik woon samen met mijn kinderen en huisdieren in het mooie, landelijke Meerhout-Gestel. Mijn roedeltje huisdieren bestaat uit twee honden en twee katten. Onze kat TJ, een Britse korthaar die als herplaatser bij mij kwam, is de reden waarom ik me ongeveer 5 jaar geleden ben gaan verdiepen in voeding.
TJ

Hij was in algemene slechte conditie toen we hem kregen: diarree, gewichtsverlies, verloor plukjes haar en at slecht. Zoals veel mensen, ben ik eerst gaan experimenteren met verschillende soorten reguliere voedingen. Zonder resultaat.
 
Toen kwam ik toevallig bij natuurlijke voeding terecht en ben ik me gaan inlezen. De bal ging aan het rollen. Ik verslond zowat elk boek, elk artikel en elk naslagwerk dat erover te vinden was. Ook ging ik verschillende cursussen en bijscholingen volgen. Ik leerde dat een goede, uitgebalanceerde voeding echt mee de basis vormt voor een goede gezondheid.
 
Met TJ ging het ook steeds beter, tot hij uiteindelijk na enkele weken van alle klachten verlost was. Ondertussen kwam ik ook in contact met mensen die zeer veel kennis hebben over deze materie, waaronder enkele dierenartsen en voedingsdeskundigen. Toen ik van mezelf vond dat ik voldoende basiskennis had, besloot ik een winkeltje op te starten op 1 januari 2018.
 
Ondertussen zijn we 4 jaar later en is Wildebeest, al zeg ik het zelf, uitgegroeid tot een fenomeen in België en Nederland. In maart 2021 verhuisde ik naar een nieuw winkelpand in Olmen, waar ik ook mijn praktijk voor consultaties verder kon uitbouwen.
 
Ik focus mij vooral op onbewerkte voeding met een goed nutriëntenprofiel en op gericht advies. Ik vind het erg belangrijk om kennis over te brengen en mijn klanten zo goed mogelijk te informeren. Zo zorgen we ervoor dat hun huisdiertjes alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgen.

Op deze manier heb ik al veel baasjes en hun honden met succes kunnen helpen. Op onze Facebook-pagina staan veel recensies van tevreden klanten die hun hond of kat hebben zien veranderen in een gelukkig, gezond diertje.
 

Eve houdt van

Eve houdt van lekker eten, dieren, brocante spulletjes, gezelligheid, de natuur en familie