Wie ben ik?

Hoi! Superleuk dat je even komt piepen op de webpagina van mijn ecologisch natuurwinkeltje voor honden en katten. Hieronder kom je een beetje meer te weten over mij en leg ik uit waarvoor je bij mij terecht kan.

Wie ben ik?

Ik ben Eve en ik woon samen met mijn gezin in het mooie, landelijke Meerhout-Gestel. Ons roedeltje huisdieren bestaat uit twee honden en twee katten. Onze kat TJ, een Britse korthaar die als herplaatser bij ons kwam, is de reden waarom ik me ongeveer 5 jaar geleden ben gaan verdiepen in voeding.
TJ

Hij was in algemene slechte conditie toen we hem kregen: diarree, gewichtsverlies, verloor plukjes haar en at slecht. Zoals veel mensen, ben ik eerst gaan experimenteren met verschillende soorten reguliere voedingen. Zonder resultaat.

Toen kwam ik toevallig bij natuurlijke voeding terecht en ben ik me gaan inlezen. De bal ging aan het rollen. Ik verslond zowat elk boek, elk artikel en elk naslagwerk dat erover te vinden was. Met TJ ging het ook steeds beter, tot hij uiteindelijk na enkele weken van alle klachten verlost was. Ondertussen kwam ik ook in contact met mensen die zeer veel kennis hebben over deze materie en ging ik hier en daar een lezing of korte cursus volgen. Toen ik van mezelf vond dat ik voldoende erover wist, besloot ik een winkeltje op te starten op 1 januari 2018.

Sindsdien heb ik al veel baasjes en hun honden met succes kunnen helpen. Op onze Facebook-pagina staan veel recensies van tevreden klanten die hun hond of kat hebben zien veranderen in een gelukkig, gezond en klachtenvrij diertje.

Eve houdt van

Eve houdt van lekker eten, dieren, brocante spulletjes, gezelligheid, de natuur en familie