Darf logo

DARF is een volledig natuurlijke, biologische voeding opgebouwd uit eerlijke grondstoffen, afkomstig uit de Nederlandse biologische landbouw. Deze voeding komt heel dichtbij wat onze huisdieren zouden eten als ze in het wild zouden leven, dus volgens het BARF-principe. DARF gebruikt gekeurd vlees van dieren die in de frisse lucht gelopen hebben en zuiver eten met kruiden en biologische groenten voorgeschoteld kregen.

Alle varianten zouden ook ideaal moeten zijn voor dieren met een granenallergie.
DARF bevat geen schadelijke antioxidanten zoals BHA, BHT en ethoxyquine. Deze stoffen, die in quasi alle soorten supermarktbrokken aanwezig zijn, kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken.
Deze producent beschikt over het EKO keurmerk.

 

Superhandig is dat het vlees voor de  hond  wordt verpakt in een kartonnen doosje, dat 19 worstjes van 250gr bevat. Dus 1 doos is een kleine 5kg. Je hoeft dus zelf geen porties meer te maken en dit zorgt voor minder afval. Een product dat perfect aansluit bij het concept van Wildebeest.

Het vlees voor de kat wordt in kleine schijfjes van 100gr verpakt, waarvan er 15 stuks in een doosje zitten. Dat is ongeveer 1.5kg per pakketje.